میرحسین موسوی تصریح کرد: امام اسلامی را معرفی کرد که در مقابل مقدس نماهایی متحجر، سرمایه داران خدانشناس و مرفهین بی درد موضع داشت به شدت با مشکلات جامعه درگیر بود.
وی افزود: امام با مرفهین بی درد مخالف بود و با سرمایه های هم که در خدمت غارت کشور بودند مخالفت می کرد.
نخست وزیر دوران دفاع مقدس گفت: ما با مرفهینی مخالف هستیم که در میان مشکلات مردم رژه تجمل می روند و با خودروهای چند میلیونی حالت سرکوب روانی را در قشرهای پایین جامعه ایجاد می کنند. امام به دنبال خدشه دار کردن رابطه کارگر و کارفرما نبود اما دنبال این هم نبود که جامعه ما را کالایی کند.
رییس فرهنگستان هنر اظهار کرد: وقتی شهید باکری به درجه شهادت می رسد متوجه می شویم که او مهندس مکانیک است ولی این به دلیل آن است که در آن زمان مدرک ارزش نبود و افراد برای بالا رفتن از نردبان قدرت مدرک ها را خرید و فروش نمی کردند.
او با بیان اینکه اکنون از اسلام ناب فاصله گرفته ایم، تصریح کرد: در جامعه ای که کاخ ها برافراشته و پول های عظیم برای گرفتن جشن های مختلف ریخت و پاش می شود، باید احساس خطر کنیم.
نخست وزیر دوران دفاع مقدس تاکید کرد: اسلام ناب مخالف تحجر است و از همه تجربیات بشر استفاده می کند. در دید متحجرانه از همه نیروها استفاده نمی شود و به برنامه ها اعتنایی نمی شود.
وی با اشاره به سریال حضرت یوسف(ع) گفت: وقتی که حضرت یوسف(ع) مورد اعتماد فرعون قرار گرفت، گفت که اداره کشور را به من بسپار و او توانست از یک بحران 14 ساله با استفاده از همه نیروهایش عبور کند. وقتی هفت سال فراوانی و بعد هفت ساله قحطی در آن زمان اعلام شد حضرت یوسف(ع) از همه روش ها و نیروهایش استفاده کرد تا بتواند در سال های قحطی تمدن را حفظ کند چرا که برخی از قحطی ها تمدن های بزرگی را از بین برده است.
او خطاب به مسوولین کشور افزود: آیا در سال های فراوانی ارز نفتی، که به صورت غیرعادی ذخایر ما را بالا برد، برای سال های کمبود و قحطی برنامه ای ریخته ایم؟ آیا در سال های فراوانی درآمد ارزی، گوش به نقد کارشناسی داده ایم و آیا به حرف های متخصصان و کارشناسان سیاسی گوش داده ایم که فراز و نشیب های سیاست را به ما یادآوری کرده اند؟
لینک منبع